Kartal’ı Bobo ayakta tuttu - SPOR

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında 2. lig takımı SV Grodig ile berabere kalırken, Siyah-Beyazlılar’ın gollerini Brezilyalı’sı attı



Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında 2. lig takımı SV Grodig ile berabere kalırken, Siyah-Beyazlılar’ın gollerini Brezilyalı’sı attı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, ikinci maçında Avusturya 2. Ligi takımlarından SV Grödig ile 2-2 berabere kaldı. Yeni transferlerden Quaresma’nın ilk yarıda, Hilbert’in ikinci yarıda forma giydiği karşılaşmada Siyah-Beyazlılar’ın gollerini Bobo atarken, özellikle savunmadaki problemler dikkat çekti.  

Vikingur maçı Rus Egorov’un

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Vikingur ile yapacağı maça Rus hakem atandı. Kartal ile Faroe Adaları ekibi arasında 15 Temmuz’da oynanacak maçı Igor Egorov yönetirken yardımcılıklarını Khodeev ve Malorodov yapacak.

Sağ dizi ağrıyan Rüştü korkuttu

Tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber sağ dizindeki ağrı nedeniyle dün takımla çalışmayıp otelde ayrı bir idman yaptı. Teknik heyet Beşiktaş’ın kalecisi için endişelenirken, doktorlar sakatlığın, Rüştü’nün oynamasına engel olmadığını söyledi.

Bobo, Q7’yi geçti

Beşiktaş’ın  dünkü idmanında Teknik Direktör Schuster penaltıcı ve frikikçi oyuncuları seçti. Önce Quaresma ve Bobo 6’şar penaltı attı. Rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Bobo,  bir adım öne geçti. Schuster frikik için de Tabata ve Nihat’ı seçti. Alman hoca her iki futbolcuya da bol bol frikik çalışması yaptırdı.

 

Star Gazete