Quaresma gitti Karizma geldi! - SPOR

Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Ricardo Quaresma, takımın gözdesi olurken adı da değişti.



Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Ricardo Quaresma, takımın gözdesi olurken adı da değişti.

Portekizli yıldız, adının zor telafuz edilmesi nedeniyle takım arkadaşları tarafından artık “Karizma” diye çağrılıyor. Arkadaşlarının böyle seslenmesine alışan Portekizli, neredeyse Quaresma seslenişini artık hiç duymuyor. Portekizli yıldızın, Brezilyalı oyuncularla daha fazla diyalog kurduğu da gözlendi.

Schuster-Denizli zirvesi İstanbul’da

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, selefi Mustafa Denizli ile Avusturya kampından sonra İstanbul’da buluşacak. Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı’nın ayarladığı buluşmada iki teknik adam bir araya gelip siyah-beyazlı takım hakkında konuşacak. Rahatsızlığı nedeniyle çalışamayacağını belirterek görevini bırakan Mustafa Denizli, halefi Alman teknik adamı bu büyük buluşmada tebrik edecek ve takımla ilgili detaylı bir rapor sunacak. İki teknik adamın yemekli buluşmasında Adalı’nın da olacağı belirtilirken, buluşmanın tarihi ve saati takımın İstanbul’a dönüşünün ardından ve Schuster ile Denizli’nin onayından sonra netlik kazanacak. 

Beşiktaş sırılsıklam

Avusturya’da yeni sezona bilenen Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında bugün SV Grödig ile karşılaşacak. Grödig kasabasında oynanacak maç saat 19.30’da başlayacak. Avusturya’nın Pongau bölgesinde kamp yapan Kartal, dün sağanak yağmur altında çift idman yaptı. Schuster; takımı sarı, pembe ve beyaz gruba ayırarak pas, şut ve taktik çalışması yaptırdı. Dizinde ağrı hisseden Rüştü çalışmayı yarım bıraktı. Bölgede fırını olan Ordulu Türkler, futbolculara baklava ikram etti. Schuster’ın kızı Rebeka da sabah idmanını izledi.

 

Star Gazete