Kara Kartal Yarın Dönüyor Bischofshofen

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Pongau bölgesinde sürdüren Beşiktaş, Bischofshofen stadında ve hafif yağmur altında yapılan 2 saatlik antrenmanda taktik ağırlıklı çalıştı.

  Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya ' nın Pongau bölgesinde sürdüren Beşiktaş , Bischofshofen stadında ve hafif yağmur altında yapılan 2 saatlik antrenmanda taktik ağırlıklı çalıştı . Yeni sezona hazırlık çalışmalarını yarın tamamlayacak olan Beşiktaş , sabah yapacağı antrenmanın ardından karayoluyla Münih ' e hareket edecek ve akşam TSİ ile 19 . 10 ' da Türkiye ' ye dönecek .
Isınma hareketlerinin ardından futbolcuları 3 gruba ayıran teknik direktör Bernhard Schuster , futbolculara uzun süre pas ve şut çalışması yaptırdı .
Çalışma sırasında zaman zaman futbolcuları biraraya toplayarak direktif veren Schuster , oyuncuları dönüşümlü olarak kanatlar ve orta sahada denedi .
Antrenmanın son bölümünde ise futbolculardan Tabata ve Nihat ' a frikik atışı yaptıran Suchuster , Bobo ve Quaresma ' ya da penaltı atışı yaptırdı .
Bu arada sakatlığı devam eden Ekrem ve Onur takımdan ayrı olarak saha kenarında çalışırken Delgado da saha kenarında hafif koşu yapmakla yetindi .
Dün akşam yapılan çalışmada sakatlanan ve antrenmanı yarıda bırakan kaleci Rüştü otelde tedavisi sürdüğü için sabah antrenmanına katılmadı .
Sabah antrenmanının ardından futbolcular otelde istirahat ettiler .
Siyaz beyazlı ekip bugün akşam TSİ : 19 : 30 ' da Avusturya ikinci liginden SCV . Grödig takımıyla hazırlık maçı yapacak .
Yeni sezona hazırlık çalışmalarını yarın tamamlayacak olan Beşiktaş , sabah yapacağı antrenmanın ardından karayoluyla Münih ' e hareket edecek ve akşam TSİ : 19 . 10 ' da Türkiye ' ye dönecek .

06 . 07 . 2010 14 : 48 : 41