Bursa Gürsu'nun altyapı sorunları çözülüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatlarını yenilediği Gürsu'da asfalt çalışması başlattı.

İki hafta içinde ana cadde

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatlarını yenilediği Gürsu'da asfalt çalışması başlattı.

İki hafta içinde ana cadde ve sokaklara 3 bin ton asfalt döken Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin ton asfalt dökerek, ilçedeki yolları çukur ve çamurdan kurtaracak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ile birlikte Gürsu'da devam asfaltlama çalışmalarını inceledi. Başkan Altepe, kent merkezinin yanı sıra merkeze bağlı tüm ilçelerde de yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını dile getirdi. Altepe, ilçelerde yaşanan en önemli sorunun altyapı ve bakımsız yollar olduğunu hatırlattı. Gürsu'da altyapı çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Altepe, altyapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmalarına başlandığını vurguladı.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ise gerek altyapı gerekse asfaltlama çalışmalarının büyük yatırımlar olduğunu ve ilçe belediyesi olarak bu yatırımları hayata geçiremediklerini hatırlattı.

Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri sayesinde Gürsu'nun çehresinin değiştiğini kaydeden Özcü, destekleri nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.