Babuşçu: Bizde 'köstebek' kültürü yok, CHP'li Şimşek artistlik yapıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'in 'AK Parti'de köstebeği olduğu'yla ilgili iddiasına cevap verdi. Açıklamay...



AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'in 'AK Parti'de köstebeği olduğu'yla ilgili iddiasına cevap verdi.

Açıklamayı ciddiye almadığını kaydeden Babuşçu, "CHP'nin köstebeklerle çalışma kültürü olabilir. Köstebek kültürü bizim partimizde yok. AK Parti'de siyaset yapma aynı zamanda bir erdem işidir. Açıklamaları sinema artistliğinden rol artisliğine geçiş." diye konuştu.
Berhan Şimşek, geçtiğimiz hafta katıldığı Habertürk'te yayınlanan 'Söz Sende' programında, AK Parti içinde 'köstebeği' olduğunu savunmuş, "Aziz Babuşçu, bir televizyon programında 1 milyon üye kaydettik filan demiş. Ben onu bunu bilmem, bugün genel merkezde kendisine telefon açmıştır, dün kendi ellerine geçen İstanbul'la ilgili bir araştırma var ve benim de bir köstebeğim var. Oradan da bilgi geliyor." ifadelerini kullanmıştı. Şimşek, "AK Parti'de köstebeğiniz mi var gerçekten?" sorusuna şu karşılığı vermişti: "Tabii, oradan açıyor arkadaş bana söylüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı seçimlere 4-5 gün kala aradım, 6 puan öndeyiz dedim. Şimdi de kendilerinin bundan 15 gün önce yaptırmış oldukları araştırmada yüzde 4 gerideydik, şu anda yüzde 1 öndeyiz İstanbul'da. Akaydın'ın seçiminden de teyit ettik yani."
Habertürk'e katılan Aziz Ba-buşçu'ya, söz konusu açıklamalar hatırlatıldı. Babuşçu, şu ifadeleri kullandı: "Köstebek kültürü bizim partimizde yok. Ciddiye almıyorum, bunun ciddiye alınacak bir tarafı da yok. Buyursunlar bilgi almaya devam etsinler."
İSTANBUL ZAMAN

Zaman