Ankaragücü'nün genç futbolcusu Kağan: Süper Lig'i ilk beş içerisinde bitirmek istiyoruz

Ankaragücü'ne geçen sezonun devre arasında Almanya'dan gelen genç futbolcu Kağan Söylemezgiller, laktak testi öncesi Cihan muhabirinin sorularını yanı

Ankaragücü'ne geçen sezonun devre arasında Almanya'dan gelen genç futbolcu Kağan Söylemezgiller, laktak testi öncesi Cihan muhabirinin sorularını yanıtladı.

Gurbetçi futbolcu Söylemezgiller, yeni sezon çalışmalarının çok güzel geçtiğini belirterek, ''Çalışmalara başladık. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bu sene ligde ilk beşi hedefliyoruz. Çok iyi futbolculardan kurulu bir takımız. Çok çalışıp başarılı olacağımıza inanıyoruz. Takıma katılan transferler çok iyi. Takımda arkadaşlık ortamı çok güzel. Hocalarımız bize çok yardımcı oluyor. Çok çalışıp ligi iyi birde iyi bitirmek istiyoruz. Takım olarak tek isteğimiz taraftarımızın zorlu periyotta bizi yanlız bırakmamasını istioruz.'' dedi

Ankaragücü'nün yeni transferi Adem Koçak ise yeni sezon çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, ''Bu sene takımdan beklentiler çok fazla. Biz takım olarak beklentilerin farkındayız. İyi bir kadromuz var. Bu sene hem ligde hem de Türkiye kupasında başarılı olmak istiyoruz.'' dedi.

Bu arada çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Saray Spor Tesisleri'nde sürdüren Ankaragücü 18 Temmuz'a kadar çalışmalarına Ankara'da devam edecek. Ankara'da 2 hazırlık maçı oynayacak olan başkent temsilcisi, daha sonra kamp için Hollanda'ya gidecek. Hollanda'da kamp süresince 5 hazırlık maçı yapacak olan sarı - lacivertliler, daha sonra tekrar başkente dönecek.