Şahinbey Belediyesi'nden Folklor Festivali

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, kültür ve sosyal etkinlikleri kapsamında Uluslararası Folklor Festivali düzenliyor.

Şahinbey Belediyesi'nden Folklor Festivali
  7-11 Temmuz 2010 tarihleri arasında Karataş Şahinbey Parkında düzenlenecek festivale , altı ülkeden yaklaşık 230 kişi katılacak . Gürcistan , Bulgaristan , Suriye , Sırbistan , KKTC ve Malezya halkoyunları ekiplerin katılacağı festivalde Ferhat Göçer , Ahmet Özhan , Mustafa Ceceli ve İhsan Güvenç gibi ünlü sanatçılar sahne alacak .
Tüm gösteri ve konserlerin ücretsiz olduğu Şahinbey Uluslararası Folklor Festivali ile ilgili yapılan açıklamada , şu bilgilere yer verildi :
" 7 Temmuz 2010 Çarşamba günü saat . 17 . 00 ' de Demokrasi Meydanına çelenk koyma ve festival ateşinin yakılmasıyla başlayacak olan festival kortej yürüyüşü ardından Şahinbey Parkındaki festival köyünün açılışı ile start alacak . Birçok gösterinin yer alacağı festivalde 7 Temmuz 2010 Çarşamba akşamı Ferhat Göçer sahne alacak . Festival kapsamında 8 Temmuz 2010 Perşembe günü akşam Ahmet Özhan , 10 Temmuz 2010 Cumartesi Günü İhsan Güvenç ve 10 Temmuz 2010 Pazar günü Mustafa Ceceli sahne alacak . "