Cami inşaatını bitiremeyen köylüler yardım kampanyası başlattı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Bostanlar Köyü sakinleri, inşaatını tamamlayamadıkları camileri için yardım kampanyası başlattı.

Köylüler, camile

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Bostanlar Köyü sakinleri, inşaatını tamamlayamadıkları camileri için yardım kampanyası başlattı.

Köylüler, camilerine yardım toplamak için yemekli bir program düzenledi. Programa katılan Düziçi ile birlikte Adana'nın Ceyhan ilçesi ve Hatay'ın Dörtyol ilçesinden belediye başkanları, Hacıibişler Mahallesi'ne yapılmakta olan caminin inşaatını gezerek yardımda bulundular.

Mahalle sakinlerinden Ali Koç'un organize ettiği programa MHP eski Milletvekili Mehmet Kundakçı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gökhan Erkmen katıldı.

Misafirlerine yemek ikram eden Ali Koç, camiyi köylülerin yaptırmaya çalıştığını, ancak bundan sorası için imkanlarını tükettiklerini söyledi. Bu yüzden böyle bir program düzenleyerek camiye yardım toplamayı amaçladığını aktaran Koç, "Camimize imam kadrosu verilmesi için lojman ve kuran kursu binası da yapılması gerekiyor. Camimizin bitmesi içinde 2 ay süremizi kaldı. Bu zamana kadar bizlere yardımlarıyla destek olan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizim siz büyüklerimizden ricamız; bu konudaki sıkıntımıza çare bulmanızdır." dedi.

Gelen misafirler, yemekten sonra cami inşaatını gezerek, gereken yardımı yapacaklarının sözünü verdi.