Adnan Polat , Üstünel'in şok istifası için ne dedi?

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Haldun Üstünel'in istifasına ilişkin açıklama yaptı

Adnan Polat , Üstünel'in şok istifası için ne dedi?
  Galatasaray Başkanı Adnan Polat , Haldun Ü ; stü ; nel ' in istifasına ilişkin aç ; ıklama yaptı .

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Ü ; stü ; nel , Başkan Adnan Polat ' a gö ; nderdiği mektupla Futbol A . Ş ' deki gö ; revinden istifa ederken , Polat istifayı kabul edip etmeyeceğiyle ilgili net bir yanıt vermedi ; ancak ' ' Haldun 2 yılda ç ; ok yoruldu . Onun da dinlenmesi gerek ' ' diye konuştu .

Başkan Adnan Polat ' ' Galatasaray ' da ne olursa olsun transfer bitmez . Taraftarların iç ; i rahat olsun yine kadromuzu gü ; ç ; lendirecek iyi transferler yapacağız . Haldun 2 senede ç ; ok ö ; nemli transferler yaptı . Ç ; ok ç ; alıştı , ç ; ok yoruldu . Onun da biraz dinlenmesi gerek . Haldun ç ; ok sevdiğim bir arkadaşım . Mektubu ofisime gö ; ndermiş daha zarfı aç ; ıp bakmadım ' ' dedi .

İstifasıyla gü ; ndem oluşturan Haldun Ü ; stü ; nel ise ' ' Şu an iç ; in sadece Futbol A . Ş ' deki gö ; revimden istifa ettim . Bundan sonra Futbol A . Ş ' de alınacak hiç ; bir kararın altında benim imzam olmayacak . ' ' diye konuştu .

Başkan Adnan Polat ' ın , Haldun Ü ; stü ; nel ' in istifasını kabul etmesi beklenirken , yö ; netim kurulunda gö ; rü ; şlerini aldığımız bazı yö ; neticiler ' Zaten uzun zamandır bir huzursuzluk vardı . Ancak Galatasaray ' da herkesin ç ; ok yapacak işi var . Tek konu Ü ; stü ; nel ' in istifası değil . . . Hayat devam ediyor , transferler devam ediyor . . . ' diye konuştular . ( internetspor )