Viktoria Plzen-Beşiktaş maçında Çek taraftarların açtığı bir pankart dikkat çekti

Viktoria Plzen-Beşiktaş maçında Çek taraftarların açtığı bir pankart dikkatlerden kaçmadı. “Vojna Turken Musi Bejt” yazılı pankartın Türkçe karşılığının “Türkler le savaşın” olduğu belirtildi.

Viktoria Plzen-Beşiktaş maçında Çek taraftarların açtığı bir pankart dikkat çekti
Nobre görevde
Son idmanda yapılan taktik maçta ilk on birde Bobo ve Holosko’yu deneyen Teknik Direktör Bernd Schuster dünkü maçta bu iki oyuncuyu yedek soyundurdu. Siyah-beyazlı teknik adam, Bobo’nun yerine Nobre’yi ileri uçta oynattı.

‘Burası bizim evimiz değil’
Plzen taraftarları, açtıkları bir pankartla UEFA’ya tepkilerini gösterdi. Çek taraftarlar, karşılaşmayı Plzen şehri yerine, Prag’da oynatan UEFA’yı, “UEFA, burası bizim evimiz değil” yazılı bir pankartla protesto ettiler.

Prag seyahati!
Beşiktaşlı futbolcular dün Prag’ı gezdi. Şehri gezen İspanyol turist kafilesinin ilgi gösterdiği oyuncular, turistlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Turistler Beşiktaşlı oyunculara Quaresma ve Guti’yi sordu.


Çarşı’ya jest
Viktoria Plezen, İnönü Stadı’ndaki coşkuyu Generali Stadı’ndaki ekrana yansıttı, Beşiktaş seyircisi bu jeste alkışlarla karşılık verdi. Karşılaşmayı yaklaşık bin siyah-beyazlı izlerken, ev sahibinin tribünlerinde ise yaklaşık beş bin seyirci yer aldı.