TEM'de 5 araç birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

TEM otoyolu Kocaeli Körfez ilçesi gişeleri civarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi. Her iki şeritte de meydana gele

  TEM otoyolu Kocaeli Körfez ilçesi gişeleri civarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi . Her iki şeritte de meydana gelen kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı .

İstanbul ' dan Sakarya istikametine giden Nurcan Çiçek yönetimindeki 54 ES 602 plakalı otomobil , sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan şeride geçti . Arkadan gelen Serkan Tuy yönetimindeki 54 S 200 Metro Turizm ' e ait otobüs tarafından sürüklenerek bariyerlere çarptı . Aynı istikamette giden Kenan Çetinkaya idaresindeki 38 NA 867 plakalı kamyon da bu araçlara çarptıktan sonra bariyerleri aşarak karşı şeride geçti . Kamyon , Erim Akbaba idaresindeki 44 LF 628 ve Murat Cem Çınar idaresindeki 06 BC 9123 plakalı otomobillerle çarpıştı .

Çarpmanın etkisi otobüs ve otomobillerde bulunan biri ağır 8 kişi yaralandı . Otobüste sıkışan bayan yolcuya , 112 acil servis ekipleri müdahale ettikten sonra itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı .

Yaralılar Kocaeli ' deki hastanelere kaldırıldı . TEM otoyolunun her iki şeridi uzun süre trafiğe kapandı . Yolun kapanması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu . Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı .