Trabzon'un yeni transferi - POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon gezisi kapsamında Trabzonspor Kulübü tesislerini ziyaret etti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Trabzon gezisi kapsamında Trabzonspor Kulübü tesislerini ziyaret etti .
Kılıçdaroğlu , tesislere gelişinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener tarafından karşılandı .


Kılıçdaroğlu , burada yaptığı konuşmada , Trabzonspor ' un futbolda şampiyonluk kupasını Anadolu ' ya taşıyıp Türk spor tarihinde bir destan yazdığını belirtti .

Trabzonspor ' un futbol dışındaki branşlarda da iddialı olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu , ' ' Artık kupalar belli ki buralara sığmıyor . Bütün Trabzonluların kalbinde bir Trabzonspor kupası var ' ' dedi .

Kılıçdaroğlu , Trabzonspor ' un bir Anadolu takımının da şampiyon olabileceğini gösterdiğini belirterek , bundan sonrası için başarılar diledi .

Sadri Şener de kulüp hakkında Kılıçdaroğlu ' na bilgi verdi .

Foto Galeri : Kılıçdaroğlu Trabzon ' daKılıçdaroğlu ' nun CHP Genel Başkanılığına seçilmesiyle yeni bir soluk getirdiğini belirten Şener , ' ' İnşallah Türkiye ' ye de yeni bir soluk getirirsiniz ' ' dedi .


Trabzon Stadı ' nın eskiliğinden şikayet eden Şener , yeni bir stat için girişimlerde bulunduklarını anlattı .

Kılıçdaroğlu ' na ziyareti sırasında 61 numaralı Trabzonspor forması ve üyelik kartı ile onur üyeliği belgesi verildi .

Trabzonspor şeref defterini de imzalayan Kılıçdaroğlu , daha sonra tesisleri gezdi .

-MAÇKA BELEDİYESİNİ ZİYARET-

Kılıçdaroğlu , Maçka ilçesini de ziyaret ederek , belediyeden vatandaşlara hitap etti .

Türkiye ' yi huzur içinde yaşanan bir ülke haline getirmenin temel amaçları olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu , barış ve huzurun teminatının da CHP olduğunu kaydetti .

CHP ' nin ilkesinin toplumun tüm kesimleriyle beraber yürümek olduğunu belirten Kılıçdaroğlu , ' ' Herkesle kavga eden bir Başbakan var . Biz herkesi kucaklayan bir başbakan profili çizeceğiz . Herkesle beraber yola çıkacağız . Trabzonspor ' u şampiyon , CHP ' yi iktidar yapacağız . İnşallah gün olur devran döner , seçim gelir , Maçka ' ya başbakan olarak geliriz ' ' diye konuştu .

Kılıçdaroğlu , daha sonra Akoluk beldesini ziyaret etti .

Bu arada , Kemal Kılıçdaroğlu , Trabzon ' a hareketi öncesinde Esenboğa Havalimanı VIP Salonu ' nda bazı AK Parti ' li milletvekilleri ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ile karşılaştı . Kılıçdaroğlu , milletvekilleri ve Bardakoğlu ile selamlaşarak , kısa süre sohbet etti .

Star Gazete