Kılıçdaroğlu: Trabzonspor'u şampiyon, CHP'yi de iktidar yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Trabzon'da, Trabzonspor'u şampi

  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Trabzon ' da , Trabzonspor ' u şampiyon , CHP ' yi de iktidar yapacaklarını söyledi .

Trabzon Havalimanı ' nda bir grup partili tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan CHP lideri Kılıçdaroğlu , daha sonra Maçka ilçesine geçti .

İlçeye gelişinde kendisine parti otobüsünden inerek halkı selamlayan Kılıçdaroğlu Maçka Belediyesi ' ni ziyaret etti .

Kılıçdaroğlu , belediye başkanlığında kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada , Türkiye ' nin her tarafında iş , aş , yoksulluk ve huzur sorunu olduğunu savundu .

Herkesin huzur içerisinde yaşamak istediğini belirten Kılıçdaroğlu , " Öyle bir Başbakan yarattılar ki , herkesle kavga eden bir Başbakan var . Biz herkesle dost olan ve kucaklaşan bir Başbakan modeli oluşturacağız . Trabzonspor ' u şampiyon , CHP ' yi de iktidar yapacağız . " dedi .

Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç , Kılıçdaroğlu ' na ziyaretin anısına bir plaket takdim etti .

Daha sonra geçtiği Akoluk beldesinde belediyeyi ziyaret eden Kılıçdaroğlu , burada kucağına aldığı bir partilinin Deniz isimli çocuğuna , sütlaç yedirmek istedi . Kılıçdaroğlu ' nun " Deniz ye , ye " ısrarına rağmen çocuk sütlaçtan yemedi .

Daha sonra Trabzonspor Kulübü ' ne geçen Kılıçdaroğlu , Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı .

Trabzonspor ' un Türkiye ' de futbolda devrim yapmış olan kulüplerden olduğunu belirten Kılıçdaroğlu , yeni sezonda şampiyonluk beklediklerini söyledi .

Ziyarette Kılıçdaroğlu ' na Kulüp Başkanı Şener , plaket ve isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması kaşkol ile kulüp üye kartı verdi . Klıçdaroğlu , ziyaretlerin ardından Trabzon Atatürk Alanı ' nda halka hitap edecek .