Ab'yi Anlamayan Muhtarların Ayağına Gidiliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği Dış İlişkiler Merkezi Danışmanı Ozan Ceyhun, muhtarların daveti üzerine mahallelere tek tek giderek vatandaşla görüşüp, Avrupa Birliği Fonları ve proje olanaklarından yararlanma yollarını arıyor

Ab'yi Anlamayan Muhtarların Ayağına Gidiliyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği Dış İlişkiler Merkezi Danışmanı Ozan Ceyhun, muhtarların daveti üzerine mahallelere tek tek giderek vatandaşla görüşüp, Avrupa Birliği Fonları ve proje olanaklarından yararlanma yollarını arıyor.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın talimatı üzerine geçtiğimiz ay Adana'daki 300'ü aşkın muhtarla biraraya gelen Ozan Ceyhun, AB fonları ve proje olanaklarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmuştu. Bu toplantıda muhtarların daveti üzerine program yapan Ceyhun, muhtar ziyaretlerine başladı.
Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği Dış İlişkiler Merkezi'ndeki görevlilerle birlikte Pınar, Yıldırım Beyazıt, Şakirpaşa, Sucuzade, Tepebağ, Sakarya ve Remzi Oğuz Arık mahallelerine giden Ozan Ceyhun, muhtarlar ve vatandaşlarla birebir görüşmede bulundu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ceyhun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Vali Yardımcısı Fikret Deniz'in de katıldığı muhtarlarla yapılan toplantıda aldığı davet üzerine mahalle gezilerine başladığını söyledi. Özellikle gençlerle olan görüşmelerinde önemli mesajlar aldığını ifade eden Ceyhun, "Amacımız Büyükşehir Belediyesi olarak AB Fonlarını Adana'ya aktarmaktır. Mahalle gezilerimiz çok olumlu geçmektedir. Görüşmelerimizi fonlardan yararlanacak projelere dönüştürmemiz halinde sorunların çözümüne katkımız olacaktır" şeklinde konuştu.