Kızıltepe Kaymakamı Tunç, SBS'de başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi

Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç, Sur-Anafen Dershaneleri öğrencisi Ömer Eksik'i, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda soruların tamamını doğru cevapladığı

Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç, Sur-Anafen Dershaneleri öğrencisi Ömer Eksik'i, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda soruların tamamını doğru cevapladığı için ödüllendirdi.

Kızıltepe Sur-Fem Dershaneleri Müdürü Mutlu Yüksel, başarılı öğrencilerle beraber Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç'u makamında ziyaret etti. 14 tane öğrenciye fen lisesine yerleştiren Sur-Anafen öğretmen ve idarecilerine teşekkür eden Tunç, öğrencileri çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Tunç, "Her meslekten başarılı kişilere ihtiyaç duyuyoruz. Hepsinden önemlisi iyi insanlara ihtiyaç var, bu başarılarından dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bu öğrencileri yetiştiren velilerimize teşekkür ediyoruz. Ülkemizin kalkınması için her zaman başarılı öğrencilerimize ihtiyacımız vardır. İnşallah bundan sonra da başarılı öğrencilerimiz artacaktır ve bu ülke hak ettiği yere gelecektir." diye konuştu.

Sur-Fem Dershaneleri Müdürü Mutlu Yüksel ise, şunları söyledi: "Yıllardır değişmeyen hizmet anlayışıyla binlerce öğrenciyi üniversiteye yerleştirdik. Bundan sonra da aynı aşk ve şevkle eğitime katkı yapmaya devam edeceğiz."