Halk gününün vazgeçilmez konuları yol, su, elektrik

Ankara'nın Şereflikoçhisar Belediyesi'nin haftalık yaptığı halk gününde en çok konuşulan konuların yol, su ve elektrik meselesi olduğu belirtildi. Bel

Ankara'nın Şereflikoçhisar Belediyesi'nin haftalık yaptığı halk gününde en çok konuşulan konuların yol, su ve elektrik meselesi olduğu belirtildi. Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, halk gününde halkın bütün sorunlarını dinlemek istediğini, ancak vatandaşın genel olarak toplantıya yol, su ve elektrik meseleleri ile geldiğini söyledi.

Şereflikoçhisar Belediyesi'nin haftada bir yaptığı halk günü toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ ile bir araya gelen vatandaşlar, genel anlamda yol, su ve elektrik meselelerini gündeme getiriyor. Vatandaşların dertlerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak ve önerileri doğrultusunda projeler üretmek amacıyla halk günü toplantısı tertiplediklerini belirten Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, ister sorun olsun ister olmasın vatandaşın vazgeçilmez gündem maddesi olan yol, su ve elektrik meselelerinin toplantının vazgeçilmez gündemleri olduğunu söyledi. Altuğ, "Elbette bu sorunlar temel olan maddelerdir. Biz bu sorunların çözümü için buradayız. En çok gündemde olan su kesintileri artık bundan sonra olmayacak. Su kesintileri elektrikten kaynaklanıyordu. Elektrik kesilip geldiği zaman kuyuya gidip tekrar elektriği açtırmak gerekiyordu. Bu da zaman alıyordu. Şu anda kuyuya otomatik bağlattık. Artık sorun yaşanmayacak." dedi.

Halk gününde vatandaşın yapacağı önerilerin kendileri için yol gösterici olacağını ifade eden Altuğ, "Biz halk gününe vatandaşlarımızın sorunların yanında önerilerle de gelmelerini istiyoruz. Yapılacak işlerde vatandaşın da emeği olsun." diye konuştu.