Silvan FEM Dershanesi derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershanesi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ile Lisans Yerleştirme Sınavı'nda derece yapan öğrencil

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren FEM Dershanesi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ile Lisans Yerleştirme Sınavı'nda derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi. Başarılı gençlere ödülleri Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa tarafından takdim edildi.

2009-2010 eğitim-öğretim yılı sonunda yapılan sınavlarda derece yapan öğrencileri makamında ağırlayan Erboğa, "İlçemiz geçen seneki sınav sonuçlarına göre bu yılı daha başarılı geçirdi. Bu ekip çalışması sonucunda elde edildi. Başarı için ter döken dershane öğretmenleri başta olmak üzere öğrencileri ve emeği geçen aileleri kutluyorum." dedi. Erboğa, öğrencilere bundan sonraki tahsil hayatında başarılar diledi.

FEM Dershanesi Müdürü Nazım Karlı da, SBS ve LYS'de yüzde 95'lik bir başarı elde ettiklerini vurguladı. Karlı, "Bu başarının elde edilmesinde katkıları bulunan gerek Milli Eğitim okullarında, gerekse dershanelerimizdeki çalışkan, gayretli, özverili öğrencisini daima en yüksek hedeflere motive eden, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.