KTO Başkanı Kilci: Kayseri firmaları bizi yine onurlandırdı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu arasında bu yıl hukuki merkezi Kayseri olan 14 Kayseri

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu arasında bu yıl hukuki merkezi Kayseri olan 14 Kayseri firmasının bulunması sanayicileri sevindirdi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, İSO tarafından düzenlenen ve her yıl Kayseri firmalarının da sıralamaya girdiği tabloda bu yıl da 14 firmanın yer aldığını hatırlattı. Sıralamada Kayserili firmaların yer almasının şehir adına önemli olduğunu kaydeden Kilci, "500 büyük sanayi kuruluşunun arasında 14 Kayseri firmasının bulunması bizleri yine gururlandırmıştır. Kayserili firmalarımızın başarılarıyla bu sıralamaya girmeyi bir gelenek haline getirmesi hepimizi mutlu etmiştir. Kayseri Ticaret Odası olarak en büyük dileğimiz, Kayserimizden daha çok firmamızın bu listeye girmesi ve başarılı işlere imza atmasıdır. Önümüzdeki yıllar sıralamaya daha fazla üyemizin gireceğini umut eder, ilk 500'e giren üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz." dedi.