Kıtalararası İşadamları Derneğinden Sesoba Ziyaret

Kıtalararası Sanayi ve İşadamları Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Kıtalararası İşadamları Derneğinden Sesoba Ziyaret
Genel merkezi İstanbul'da bulunan derneğin Sivas şubesini açtıktan sonra ziyaretlere başlayan Dernek Başkanı Ahmet Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ile bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Kıtalararası Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, kuruluş amaçları hakkında bilgi verdikten sonra Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için gayret göstereceklerini söyledi. Kıtalararası Sanayici ve İşadamları Derneği olarak Sivas'ın sanayi şehri olması yönünde gayret göstereceklerini dile getiren Kahraman, dernek olarak işadamları ile ortak girişimlerde bulunarak Sivas'a yatırım yapılması ve tanıtılması noktasında çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Sivas'ta böyle bir derneğin kurulmasından mutlu olduğunu belirten SESOB Başkanı Beşir Köksal, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak kamu kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile çalışarak Sivas'ın gelişmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Kıtalararası Sanayici ve İşadamları Derneğimizle de birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Derneğin ilimizin gelişmesine ve yatırım yapılmasına büyük katkılar sağlayacağına inanıyor, hayırlı olması temennisinde bulunuyorum" dedi.