Karaman Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına başlandı

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Jeotermal AŞ (AFJET) ve Afyongaz'ın doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlandığı Karaman Mahallesi'nde sıcak

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Jeotermal AŞ (AFJET) ve Afyongaz'ın doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlandığı Karaman Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Yol ve Asfalt Birimi ekipleri, şehrin birçok bölgesinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AFJET ve doğalgaz şebeke çalışmaları sona eren Karaman mahallesinde sıcak asfalt çalışması yapılıyor.

AFJET ve Afyongaz AŞ'nin yer altındaki hat çalışmalarını tamamlaması ve test çalışmalarının da sona ermesiyle vatandaşların mağdur olmaması için belediye, bu bölgede çalışmalarına hız verdi. Yol ve Asfalt Birimi ekipleri bir taraftan kazılan yollardaki temizlik çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da sıcak asfalt döküyor. Yolların gerek yayalar gerekse de sürücüler tarafından kullanıma açılması için başlatılan çalışmaların, en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.