Erenler Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Sakarya Erenler Belediyesi tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen geleneksel sünnet şöleni, festival havasında geçti. Protokolün katılımının yüksek olduğu şölende, çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Erenler Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı
Erenler Belediyesinin bu yıl 7. sini organize ettiği geleneksel sünnet şöleni programı Erenler Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Şölene; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Erol Aslan Cebeci, Şaban Dişli, Recep Yıldırım, Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Erenler İlçe Müftüsü İsmail Hakkı Selim, İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya, Erenler Belediye Meclis üyeleri, Erenler İlçesi Mahalle Muhtarları, Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk, sünnet olacak 160 çocuk ve aileleri katıldı.
Yunus Emre Parkını dolduran vatandaşlar çocuklarını sünnet ettirmenin heyecanını yaşarken, İlçe Müftüsü İsmail Hakkı Selimin dualarıyla program başladı. Sünnet olacak çocuklara kirvelik yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ve Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım ve Hasan Ali Çelik çocuklara birer kol saati hediye ettiler.
Sünnet kesim töreni başladığında bir yandan da Yunus Emre Parkına kurulan yemek dağıtım noktalarında ailelere ikramlarda bulunuldu. Aynı zamanda çocuklara allı güllü şekeri hediye edildi.
Sakarya Romanlar Derneğine bağlı dans topluluğunun sergilediği oyunları davetliler ilgiyle izledi. İzleyenlerden bol alkış alan grup yoğun istek üzerine ikinci kez gösterisini sergiledi.
Tören alanına gelen protokol ile aileler arasında güzel dakikalar yaşandı. Milletvekilleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e yoğun ilgi gösteren aileler fotoğraf çektirme sırasına girdiler ve bol bol sohbet ettiler.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; " Bu yıl 7.sini düzenlediğimiz sünnet şölenimize 160 çocuk müracaat etti. Bizler güzel bir programla yavrularımızın erkekliğe ilk adımı olan sünnetlerinde yalnız bırakmadık. İnşallah gelecek yıllarda da geleneğimizi sürdüreceğiz. Yavrularımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. " dedi.