Kayseri Emniyeti uygulayacağı projelerde STK'ların görüşünü alacak

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, uygulayacağı proje ve diğer hizmetler için sivil toplum kuruluşlarının da (STK) görüşünü alacak.

İl Emniyet Müdürü Cuma A

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, uygulayacağı proje ve diğer hizmetler için sivil toplum kuruluşlarının da (STK) görüşünü alacak.

İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na (KSMMM) yaptığı ziyarette STK'lara çok büyük önem verdiklerini belirtti. Aydın, "Kamu hizmeti artık eski klasik sistemden çıktı ve sivil toplum kuruluşlarının da fikirlerini ve isteklerini dikkate alarak onlarla müşterek yürütülen bir hizmet haline geldi. Bu bağlamda bizler de Kayseri Polis Teşkilatı olarak gerek asayiş gerekse diğer hizmetler olsun uygulayacağımız bir takım projeleri mutlaka sivil toplum kuruluşlarının düşünce ve önerilerini alıp ona göre uygulama çabası içerisindeyiz. Bu şekilde hep beraber el ele vererek, daha başarılı olacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Oda faaliyetleri ve muhasebecilik-mali müşavirlik mesleğiyle ilgili bilgi veren Suat Özsoy ise oda olarak bu şehrin ekonomisinde önemli rol oynayan kurumlardan biri olduklarını hatırlattı. Kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasında meslek mensuplarının ciddi görevleri olduğunu ifade eden Özsoy, Kayseri SMMM Odası olarak eğitime çok önem verdiklerini, üyelerin ve stajyerlerin de meslekle ilgili yapılan sınavlarda Türkiye çapında büyük başarı gösterdiklerini vurguladı. Özsoy, sivil toplum kuruluşları olarak emniyet güçlerinin her zaman yanında olduklarını, hem meslekleriyle hem de toplumsal konularla ilgili yardıma hazır olduklarını söyledi.