Fenerbahçe Young Boys hazırlıklarını Can Bartu tesislerinde sürdürüyor

Sarı-lacivertliler Young Boys maçının hazırlıklarını Can Bartu tesislerinde sürdürüyor.28 Temmuz Çarşamba günü Young Boys ile Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına Can Bartu tesislerine devam ediyor.

Fenerbahçe Young Boys hazırlıklarını Can Bartu tesislerinde sürdürüyor
Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'da başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman sonuna kadar, teknik ekipte yer alan Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile kaleci antrenörü Murat Öztürk de sahada hazır bulundu.

Dayanıklılık ve çabukluk çalışmları yapan futbolcular daha sonra top kapma ve pas çalışmaları yaptı.

Sakatlığı süren oyuncu Mehmet Topuz antrenmana çıkmazken Uğur Boral ve Güiza, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik diektör Aykut Kocaman yönetiminde çalışan sarı - lacivertlier, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından şut çalışması ve taktik ağırlıklı maç yaptı.

1 saat 30 dakika süren antrenmanda Özer, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından takımdan ayrılırken, bu futbolcu ve Uğur Boral, Dolu Arslan eşliğinde üst sahada, özel çalışmalar gerçekleştirdiler. Bu arada Alex, Okan, Gökay, Önder, Gökhan Ünal, Semih salonda kas gruplarını kuvvetlendirme çalışmaları yaptıktan sonra takıma dahil oldu.

Güiza ve Mehmet Topuz da sakatlıklarından dolayı antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, yarın saat 18.00'da yapacağı antrenmanla hazırlıklırarını sürdürecek.Goal