AK Parti Siirt milletvekilleri Demirkıran ve Helvacıoğlu'ndan Beraat Kandili mesajı

AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Ramazan ayının müjdecisi olan Beraat Kandili'ni kutladılar.

Demirkıran ve Helv

AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Ramazan ayının müjdecisi olan Beraat Kandili'ni kutladılar.

Demirkıran ve Helvacıoğlu yayınladıkları yazılı mesajda, feyiz, bereket ve rahmetin sembolü Ramazan ayının müjdecisi olan Beraat Kandili'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttti. Milletvekilleri, mesajlarında şöyle dedi: "Beraat Kandili; Cenab-ı Hakk'ın feyiz ve bereketini bolca dağıttığı, günahlardan arınma noktasında bize çok büyük fırsatlar tanıdığı bir güzel gecedir. Dini duyguların yoğunluk kazandığı, borç sıkıntı ve hastalıklardan kurtulma, Allah'ın huzurunda beraat etme, yani temize çıkma umutlarıyla geçireceğimiz bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmemiz ve Rabb'imize olan kulluk vazifesini yerine getirmeye çalışarak yaşadığımız hayatın muhasebesini yapmamız gerekir. Bu vesileyle başta hemşerilerimizin olmak üzere, tüm İslam âleminin mübarek Beraat Kandili'ni tebrik eder, insanlığın ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dileriz.''