Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı, yapıldı

Fenrerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya kulüp baş

Fenrerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Nihat Özdemir, Cihan Kamer, Şekip Mosturoğlu, Vedat Olcay, Mithat Yenigün, Abdullah Kiğılı da katıldı.

Toplantı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, üyelikte 25 yılını dolduran kişilerin isimlerinin okunmasının ardından 60 yılını tamamlayan üyelere plaketleri verildi.

Yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Nihat Özdemir, üyelere kulübün son 3 aydaki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Özdemir, çok istemelerine rağmen geçen sezon futbol takımının son maçta atamadığı bir gol sonucunda şampiyonluğu kaçırdığını dile getirdi.

Christoph Daum ile olan sözleşmelerini karşılıklı feshettikten sonra futbol takımı teknik direktörlüğüne geçtiğimiz sezon sportif direktörlük yapan Aykut Kocaman'ın getirildiğini hatırlatan Özdemir, genç teknik adamın başarılı olacağına yürekten inandıklarını kaydetti.

Özdemir, yeni sezon hazırlıklarını Belçika'da yaptıktan sonra Türkiye'ye dönen futbol takımının çeşitli hazırlık maçları yaptığını, bunlardan biri olan Toto Dostluk Kupası maçında Galatasaray karşısında 76 dakika 10 kişi oynamasına rağmen 1 - 0 galip gelerek kupayı müzelerine götürmeyi başardıklarını ifade etti.

Futbol takımına Aykut Kocaman'ın isteği üzerine takviyeler yaptıklarını anlatan Özdemir, "Caner Erkin, İlhan Eker, Stoch ve Dia'nın yanı sıra Denizlispor'dan genç oyuncu Recep Niyaz'ı kadromuza kattık." diye konuştu.

Altyapıdan yetişen Gökay, Berk, Okan ve Ertuğrul ile de sözleşme yenilediklerinin bilgisini veren Özdemir, bu genç isimlerin başarıyla görev yapmalarını arzuladıklarını sözlerine ekledi.

NİHAT ÖZDEMİR'DEN SELÇUK ŞAHİN'E DESTEK

Bu arada divan kurulu üyesi Nezih Duru, kürsüde yaptığı konuşmada Galatasaray maçının 14. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan futbolcu Selçuk Şahin'i eleştirdi.

Selçuk'un, şampiyonluğun kaybedildiği maçta da Trabzonspor mücadelesinde de hakeme itirazından dolayı görev yerini kaybettiğini ve golün yenilmesinde hatası olduğunu iddia ederken, Nihat Özdemir tekrar kürsüye gelerek Selçuk Şahin'i savundu.

Özdemir, Fenerbahçe'nin her sporcusunun değerli olduğunu dile getirerek, "Her zaman başarılı olmazlar. Hata hiç yapamazlar diye bir şansları yoktur. Selçuk, unutulmamalıdır ki geçtiğimiz sezon Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığımız maçta attığı bir şut ile takımına galibiyet golünü kazandırdı. Şampiyonlukta iddiamızı artıran bir galibiyet aldık. Dostluk maçında da hakemin ayağı ayağına yanlışlıkla çarptığını söyledi, biz kendisine inanıyoruz ve milli futbolcunun böyle bir şey yapacağına inanmıyorum.'' ifadelerini kullandı.