Kızıltepe Stadı Çim Sahaya Kavuşuyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Şehir Stadı'nın çimlendirilmesi çalışmaları başladı.

AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir'in Kızıltepeli genç sporculara çim sözü üzerine Ankara'da gerçekleştirdiği temasların sonucunda ödenek çıkarıldı. İhale edilen Kızıltepe Şehir Stadı çimlendirilmesi işini alan firma ilk kazmayı vurdu.
Çevre ve tesis modernizasyonu, koşu bantları ve stat zemininin çimlendirileceği projeyle ilgili konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, "Kızıltepe'de 2008 yılında ilçemizde amatör takım başkanlarıyla yaptığımız toplantı sırasında dile getirilen en belirgin talep Kızıltepe Şehir Stadı'nın çimlendirilmesi işi idi. Bu talebi yerine getireceğimizin sözünü o gün verdik. Meğer benzer sözleri bizden önce de verenler olmuş, onun için o günlerde arkadaşlarımıza pek inandırıcı gelmese de biz sözümü
vermiştik. Verdiğimiz sözün takipçisi olduk. Birçok engellemeyle karşılaşmış olmamıza rağmen 740 bin TL tutarında çıkardığımız ödenekle yüklenici firmaya biçilen 90 günlük yapım süresi ile çalışmalarına bugün başlıyor olması bizi mutlu kılmıştır. Her şeyin en güzeline layık olan Kızıltepeli gençlerimizin daha iyi koşularda eğitimlerini yapabilmeleri ve sportif aktivitelerini sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı gayretli bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz" dedi.