Ferhat Göçer 'Biz Aşkımıza Bakalım' Albümü tüm müzik marketlerde

Ferhat Göçer yeni Albümü 'Biz Aşkımıza Bakalım' ile dinlenme rekorları kırıyor. Göçer , yeni albümünde biribirinden güzel 11 şarkı ile tüm aşklara sesleniyor. İşte sizin için derlediğimiz 11 Ferhat Göçer imzalı aşk şarkısı.

Ferhat Göçer 'Biz Aşkımıza Bakalım'  Albümü tüm müzik marketlerde
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Devlet Konservatuarı Şan Bölümü mezunu Ferhat Göçer; iki yıl sözleşmeli olarak çalıştığı Devlet Opera ve Balesi’nden, doktor olarak tayininin çıktığı Şanlıurfa’da, mecburi hizmetini yerine getirmek üzere ayrılır.

İstanbul’a döndüğünde Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başlayan Göçer, kendine müzikte yeni bir hedef belirlemiştir: Türk Müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmak. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına ve Genel Cerrahlığa bugün de devam etmektedir.

Ferhat Göçer, Dünya Opera repertuarından günümüz şarkılarına, Napolitanlardan Şansonlara, Rembetikolara; Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden, Halk Müziğimizin örneklerine, Hafif Batı Müziği’nin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturmaktadır.

Ferhat Göçer’in kurduğu ve Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının ilk albümü 2005 yılının Ekim ayında yayınlandı. 2007 senesinde İkinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun ' ile ödül kazandı.

Ferhat Göçer, ‘ Anadolu Aryaları ’ adlı projesi ile İstanbul'dan, Diyarbakır'a, Gaziantep’ten İzmir’e uzanan konserler gerçekleştirdi. Türk Müziğinin dünyaya açılmasında öncü role sahip olmak isteyen Ferhat Göçer; Gino Castelli, Alessandro Safina, Al Bano, Patrizio Buene , Emma Shaplin ve Michael Bolton ile verdiği konserler ile farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kurdu.

Ferhat Göçer yeni Albümü 'Biz Aşkımıza Bakalım' ile dinlenme rekorları kırıyor. Göçer , yeni albümünde biribirinden güzel 11 şarkı ile tüm aşklara sesleniyor.

Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım 2010  Albümü

Albümdeki Parçalar

01. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Ah Yıllar
02. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Bırak Konuşsunlar
03. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Biz Bu Değiliz
04. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Bunları Boşver
05. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Kalp Kırılsada Sever
06. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Kızım
07. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Senede Birgün
08. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Üzüm
09. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Vefası Eksik Yarim
10. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Yanındayım
11. Ferhat Göçer – Biz Aşkımıza Bakalım – Zifiri


Ferhat Göçer 'Biz Aşkımıza Bakalım'  Albümü tüm müzik marketlerde