Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kayısı İşçileriyle Yemek Yedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'da kayısı işçileriyle birlikte yemek yerken Balyoz darbe planı soruşturması kapsamında çıkan yakalama emri kararıyla ilgili sorulan soruya, "Görülen dava siyasi bir davadır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'da kayısı işçileriyle birlikte yemek yerken Balyoz darbe planı soruşturması kapsamında çıkan yakalama emri kararıyla ilgili sorulan soruya, "Görülen dava siyasi bir davadır. Dolayısıyla alınan karar bizi hiç şaşırtmıyor" dedi.
Kılıçdaroğlu, Malatya'da Hükümet Meydanı'nda düzenlenen miting sonrası Yakınca beldesinde bulunan bir kayısı bahçesine gelerek, kayısı işçileriyle sohbet etti. Kayısı işçilerinin ikram ettiği pilav ve kuru soğandan da yemek için sofraya oturan Kılıçdaroğlu, ayakkabılarını çıkarttı. Küçük kayısı işçileriyle de yakından ilgilenen CHP Genel Başkanı, işçilerin sorunlarını dinledi.
Kayısı işçilerinin ikram ettiği kayısıyı da yiyen CHP lideri, Balyoz soruşturması kapsamında çıkan kararla ilgili soruya, "Görülen dava siyasi bir davadır. Dolayısıyla alınan karar bizi hiç şaşırtmıyor" cevabını verdi.