Sanatçılardan Kanser Hastalarına Anlamlı Destek

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dizi oyuncuları, ses sanatçıları ve mankenlerden oluşan grup, kansere dikkat çekmek amacıyla Çark Caddesi boyunca yürüdü.

Sanatçılardan Kanser Hastalarına Anlamlı Destek
Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği'nce (KANSERDER) elde edilecek gelirle minibüs alınması amacıyla düzenlenen ''Umutlara Bir Adım Daha'' Kampanyası kapsamında kente gelen ses sanatçıları, mankenler ve dizi oyuncuları, ''Kansere Karşı El Ele'' yazılı tişörtler giydikten sonra maske takarak Çark Caddesi'nde sessiz bir yürüyüş yaptılar.
Ulusal bir kanalda yayınlanan ve sanatçıların gelmesine öncülük yapan Show programının yapımcısı Ercan Seyhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, KANSERDER'in yaptığı çalışmaya destek vermek amacıyla Sakarya'ya geldiklerini belirterek, etkinliğe 25 kişilik sanatçı grubunun katıldığını söyledi.
Kurtlar Vadisi oyuncusu Bekir Aslantaş ise projenin içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, ''Ercan abi bana 'yardımcı olur musun?' dedi, ben de seve seve geldim. Dizi setinden çıkıp geldim. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını bekliyorum. Güzel karşılandık. Oyuncu, sanatçı ve müzisyenler burada, herkes katkıda bulundu. Burada olmaktan mutluyum'' dedi.
Manken Gözde Özceylan da etkinlikte yer almaktan mutlu olduğunu belirterek, her zaman benzer organizasyonlara katılmaya hazır olduklarını dile getirdi. Yürüyüşün sonunda sanatçılar Adapazarı Belediyesi önünde stant açarak, kanser hastaları yararına kasetlerini ve fotoğraflarını satışa çıkardılar.