İngiliz Gemisi Dikili Esnafının Yüzünü Güldürdü

Malta bandrollü 1300 kişilik İngiliz gemisi Thomson Celebration Dikili'ye geldi

İngiliz Gemisi Dikili Esnafının Yüzünü Güldürdü
Malta bandrollü 1300 kişilik İngiliz gemisi Thomson Celebration Dikili'ye geldi. Gemiden inen turistleri liman kapısında Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ve Liman Müdürü Abdülrezzak Ölekli birlikte karşıladılar.
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi'nin birlikte organize ettiği karşılama töreninde Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi gösteriler yaptı. Dikili Belediyesi çalışanları turistlere broşür dağıtırken, alınan çiçeklerde küçük çocuklar tarafından dağıtıldı. Dikili esnafının yüzünü güldüren gemiden çıkan turistler gösterilen ilgiden oldukça memnun oldu.
Son anda böyle bir tura karar verildiğini söyleyen gemiye bağlı turizm acentesi yetkilisi Taner Yaman; "Geminin kapasitesi 1300 kişi ve şuanda tamamen dolu. Son anda belli olan bu turun 15 günde bir tekrarlanmasını bekliyoruz" dedi.
Marmaris'ten yola çıkan gemi, İstanbul, Dikili, Kuşadası, Pire ve Rodos'u gezecek ve bir haftalık olan tur yine Marmaris'te sona erecek.