Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar'dan Sağduyu Çağrısı

Erzurum'un en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir çöp bidonuna dün gece parça tesirli bomba bırakılmasının kirli bir oyunun parçası olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, oyuna gelinmemesi çağrısında bulundu

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar'dan Sağduyu Çağrısı
Erzurum'un en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir çöp bidonuna dün gece parça tesirli bomba bırakılmasının kirli bir oyunun parçası olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, oyuna gelinmemesi çağrısında bulundu.
Dün gece meydana gelen olayla ilgili yazılı açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çeşitli şehirlerde iç ve dış mihraklar tarafından kirli oyunların sahnelenmeye çalışıldığını kaydetti. Bulutlar, şöyle devam etti:
"Bu kirli oyunun tek amacı, ülkemizin birliğini ve diriliğini bozmak, kardeşi kardeşe düşman etmek bölünmez bütünlüğü parçalamaktır. Bunun için zaman zaman en hassas değerlerimize dahi saldırabiliyorlar. Terör olaylarının arttığı 7 şehidimizin acısını yüreğimizde taşıdığımız bir gün de ülkenin temel taşı olan Erzurum'da kirli bir oyun sahneye konulmuştur. Bu kirli oyunun senaristleri ve figüranları bellidir. Ama yiğitliği, mertliği ve vatan sevgisi tartışılmayacak kadar büyük olan Erzurum halkı, bu kirli oyuna alet olmayacaktır. Sağduyusu ve dik duruşu, birliği ve bütünlüğüyle çapulculara gereken cevabı verecektir. Bu kirli oyunu sahneleyenleri kınıyor ve lanetliyorum. Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde ve Van'da şehit olan 7 Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize bir kere daha başsağlığı dilerken Erzurum halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."