Fenerbahçe Genel Sekreteri Olcay: 1 numarayı çektim; Fenerbahçe bu sene 1 numara olacaktır

Fenerbahçe Genel Sekreteri Vedat Olcay, Turkcell Süper Lig'in 2010 - 2011 fikstürünü değerlendirdi.

Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda

Fenerbahçe Genel Sekreteri Vedat Olcay, Turkcell Süper Lig'in 2010 - 2011 fikstürünü değerlendirdi.

Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapılan 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekimine sarı - lacivertli kulübü temsilen katılan Vedat Olcay, kurayı çekerken 1 numarayı çektiğini hatırlatarak, "Fenerbahçe bu sene 1 numara olacaktır." diye esprili bir yaklaşımda bulundu.

Olcay, ilk haftayı seyircileri önünde oynamayı istediklerini; ancak geçtiğimiz sezonun son maçında yaşanılan olaylardan dolayı ceza aldıklarını ve seyircilerinden yoksun bir şekilde açılış yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş ve Galatasaray ile yapacakları derbi mücadelelerinin ilk yarıdaki ayağının içeride olacağını kaydeden Olcay, bunun kendi açılarından bir avantaj olabileceğini; ama buna teknik ekibin daha iyi yorum getireceğini belirtti.

Bu yıl diğer takımların çok kuvvetli transferler yaptığını dile getiren Olcay, "Bu sene lig çok çekişmeli geçiyor. Biz de iyi transferler yapıyor ve iyi hazırlanıyoruz. En önemlisi takımımızın başında Aykut Kocaman var; ben ilk başta kendi takımımıza daha sonra da diğer takımlara başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.