Başkan Yıldız Malatyalıların Konuğu Oldu

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Malatya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti

Başkan Yıldız Malatyalıların Konuğu Oldu
İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Malatya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.Başkan Yıldız ilk olarak Malatyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Haydar İzci, Başkan Yıldız'ı kapıda karşıladı. Ziyarette Başkan Yıldız, dernek üyeleri ile sohbet etti. Manisa'da faaliyet gösteren bütün sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini belirten Başkan Yıldız, farklı şehirlerden gelen insanların Manisa'da güzel bir birliktelik sağladıklarını söyledi. Manisa'nın gelişmesi ve Manisa'ya yapılacak projelerle ilgili ortak akıl ve ortak fikir bulunulmasından yana olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekti. Sivil toplum örgütlerini önemsediklerini ifade eden Yıldız, Manisa'da faaliyet gösteren dernekleri ziyaret ettiklerini kaydetti. Ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, Manisa'da ki dernekleri İl Genel Meclisi'ne davet etti.
Malatyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Haydar İzci ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldız'a teşekkür etti.
YILDIZ, AHMET BEDEVİ İLKÖĞRETİM OKULU'NU ZİYARET ETTİ
İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, dernek ziyaretinin ardından Barbaros Mahallesi Muhtarı Mustafa Duruyol'un daveti üzerine Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu'nun ziyaret etti.
Okul müdürü Hakkı Ünal'dan okulun eksikleri ve sorunları hakkında bilgi alan Yıldız, "Valimiz Celalettin Güvenç ve Milli Eğitim Müdürümüz Aziz Ersoy, eğitime büyük öncelik veriyorlar. Birlikte el ele vererek eğitimdeki bütün sorunları çözmeye çalışıyoruz. Manisa'da eğitimde fiziki sorunları en aza indirmeye çalışıyoruz. Bunun için Valilik ve Milli Eğitimle görüşüp bu sorunu çözelim. Siz bizden talepte bulunun konuyu meclise getirir sorunlarınızı çözeriz." diye konuştu.