Başkan Akaydın Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ünsal Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Akaydın Vatandaşın Sorunlarını Dinledi
Mahalle toplantısında vatandaşların sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, mahalle yollarının sorumluluk alanına girmemesine rağmen halktan gelen talep doğrultusunda Büyükşehir ekiplerince asfaltlandığını hatırlattı. Başkan Akaydın, "Şu ana kadar 60 bin ton asfalt döktük. Bademağacı Beldesi'ne kadar uzandık. Yılsonuna kadar 100 bin ton asfalt dökerek, Antalya'da bir rekor kıracağız. Özellikle Kepez bölgesinin asfalta ihtiyacı var. Aslında Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanı büyük caddelerdir. Ama gücümüz yettiğince komşu beldelere bile ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.
MALİ DİSİPLİN SAĞLADIK
Toplantıda, 16 ayda önemli miktarda borç ödediklerini de belirten Başkan Akaydın, "Belediyenin mali disiplinini sağladık. Belediye artık gelirinin 3 katını harcamıyor. İşçilerin parası ödenmiyor diyorlardı. Belediyeyi devraldığımda işçi borçları 8 aya kadar uzanıyordu. Şu anda işçi borçları sıfır durumda" diye konuştu. Başkan Akaydın, Antalya'nın sorunları olduğunu ve bunları zamanla çözeceklerini belirtti.
ULAŞIMDA BÜYÜK İLERLEME
Ulaşım sorunlarını çözme yönünde büyük ilerleme sağladıklarını kaydeden Başkan Akaydın, 40 yeni otobüs alındığını, Mevlana Kavşağı'nın sorunlu trafiğini, akıllı trafik sistemiyle çözdüklerini de sözlerine ekledi. Altyapıya 16 ayda 85 milyon lira harcadıklarını belirten Başkan Akaydın, yılsonuna kadar 75 milyon lira daha harcayacaklarını bildirdi.