Galatasaray'la yeniden anlaştığım için mutluyum

Galatasaray ile anlaşmasını yenileyen Harry Kewell “Galatasaray'la yeniden anlaştığım için çok mutluyum” dedi.

Galatasaray'la yeniden anlaştığım için mutluyum
Galatasaray ile mukavelesini bir yıl daha uzatan Avustralyalı yıldız Harry Kewell, sarı-kırmızılı kulüple yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

Kewell dün akşam Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Kewell, "uzun bir sakatlık dönemi geçirdim. Şu an da iyileştim ve formumdayım. Galatarasayla anlaştığım ve arkadaşlarım ile biraraya geleceğim için çok sevinçliyim" dedi.

Avustralyalı yıldız, geçtiğimiz sezon kendisini rahatsız eden sakatlığının geçtiğini ve form durumunun iyi olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın yeni transferi Kolombiyalı Juan Pablo Pino da dün akşam İstanbul'a geldi.

Sağlık kontrolünden geçen Pino ile Kewell, bugün Galatasaray kulübü başkanı Adnan Polat ile birlikte sarı-kırmızılı takımın kampı yaptığı Venlo'ya gidecek.

Kontroller sırasında moralsiz gözüken Kewell basın mensuplarına muayeneler sırasında görüntü vermeyi kabul etmezken, sadece hastane koridorunda kısa bir süre poz vermekle yetindi.