Yaz Spor Okulu Rekor Katılımla Başladı

Kepez Belediyesi tarafından açılan ve 11 branşta bin 500 öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulu, başladı.

Yaz Spor Okulu Rekor Katılımla Başladı
  Kepez Belediyesi Spor Salonu ' nda gerçekleştirilen açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Kepez Belediye Meclis Üyeleri , Kepez Belediye Başkan Yardımcıları , AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar , mahalle muhtarları , öğrenciler ve aileleri katıldı .
Başkan Tütüncü , törende yaptığı konuşmada11 branşta hizmet verecek olan yaz spor okuluna bin 500 öğrencinin katıldığını belirtti .
Kepez Belediyespor Kulübü ' nün Tekvando ve Karate Takımları sporcularının gösteri yaptığı açılış töreninde İlizyonist Selami ile Viyolatta ' nın akrobasi gösterisi büyük ilgi topladı . Tören sonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , Yaz Spor Okulu ' na katılan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi . Başkan Tütüncü , açılışta gösteri yapan Wushu Takımı sporcusu ve Türkiye Şampiyonu 65 yaşındaki Hayriye Şavlı ' ya da çiçek vererek , başarısından dolayı kutladı .
11 BRANŞTA BİN 500 ÖĞRENCİ
Yaz tatillerinde çocukların , spor yapmasına olanak sağlamak ve yetenekli sporcuları tespit etmek amacıyla düzenlenen okula bin 500 öğrenci katıldı . Basketbol , futbol , tenis , karate , voleybol , izcilik , hentbol , wushu , tekvando , güreş ve boks branşlarında eğitim , Eylül ayının ilk haftasında sona erecek .