Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu Toplandı

Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu ilk toplantısını geniş katılımla Bayece Restoran'da gerçekleştirdi.

  Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu ' nun geçekleştirdiği ilk toplantı geniş katılıma sahne oldu . Beylikdüzü ' nde söz sahibi İş yerlerinin temsilcilerinin ve önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda Beylikdüzü ' nün ekonomik yapısına ve istihdam imkanlarına yönelik sorunlar masaya yatırıldı .
Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu toplantısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ' un ev sahipliği ve başkanlığında ; Kaymakam Yusuf Odabaşı , Bosb , Beysan , Birlik , Haramidere , Mermerciler , Bakır , Pirinç ve Şirin sanayi sitelerinin yönetim kurulu başkanları , Liman Altaş Genel Müdürü Gürdal Karadeniz , EÜAŞ Bölge Müdürü Lütfi Coşkun , Beysiad Başkanı Dr . Metin Yılmaz , Fatih Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul Mescioğlu , Beykent Üniversitesi Mütevelli Başkan Vekili Dr . Erkan Çelik katıldı .
Arçelik , Sanica , Güzel İş Gıda , Eraysan Group ve Migros temsilcilerinin katılımcılarından oluşan heyet , Beylikdüzü Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi .
İstanbul Teknik Üniversitesi ' nden Prof . Dr . Ramazan Evren ve URAK ( Uluslar arası Rekabet Araştırmaları Kurumu Derneği Genel Koordinatörü ve İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç . Dr . Melih Bulu da kurulun üyeleri arasında yerlerini aldılar .
Toplantıda konuşan Başkan Yusuf Uzun , Beylikdüzü ' nde ekonomiyi , üretimi , istihdamı ve tüm alanlardaki yatırımları , başta bölgemizdeki işadamlarımızın sahiplenmesi için biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız . İlçemizi hep birlikte yönetmek istiyoruz . Bu doğrultuda halk meclislerimizi ve danışma kurullarını oluşturduk . Bugün de burada iş adamlarımızın ve üniversitelerimizin de içinde olduğu Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu ' nu kurmuş bulunuyoruz " dedi . Yapılan çalışmaların sonucunda Beylikdüzü ' nün çok daha güzel
yerlere geleceğini ifade eden Başkan Uzun , yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti .