ABD''de iki polisin öldürülmesi kameralara böyle yansıdı

ABD''de rutin trafik kontrolünü yapan iki polis memuru vurularak öldürüldü. Polislerin öldürülmesi ve daha sonra kaçan zanlıların da ölümü ile sonuçla

  ABD ' ' de rutin trafik kontrolünü yapan iki polis memuru vurularak öldürüldü . Polislerin öldürülmesi ve daha sonra kaçan zanlıların da ölümü ile sonuçlanan çatışmalar saniye saniye kameralara yansıdı .

ABD polisi geçen Mayıs ayında Arkansas ' ' ta yaşanan ve halkı şok eden olayın görüntülerini yayınladı . Görüntülere göre , rutin trafik kontrolü sırasında bir baba-oğlu durduran polisler , hiç ummadıkları bir olayla karşılaştı . Polis arabasının kamerasının çektiği görüntülerde bir polis memurunun evrakları kontrol ettiği sırada baba kaçmaya başlıyor bu sırada arabadan Kalaşnikof marka tüfek ile çıkan 16 yaşındaki oğlu ise polislere kurşun yağdırıyor .

Polisler olay yerinde hayatını kaybederken , zanlılar da kaçıyor . Ancak kaçış kısa sürüyor . Kıstırılan zanlılar geri geri kaçmak isterken , başka bir araba ile çarpışıyor . Polisler arabanın etrafını sararken , polisler ile yaşanan çatışmada baba-oğul da olay yerinde hayatını kaybediyor .

Polisin basına dağıttığı görüntülerde özellikle arkadaşlarının öldüğünü gören polislerin tepkisi dikkat çekiyor .