8 Yaşındaki Lösemi Hastası Yardım Eli Bekliyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde ikamet eden Zeki ve Ayten Sever çiftinin 8 yaşındaki lösemi hastası oğulları Salih'in, tedavisi için kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

8 Yaşındaki Lösemi Hastası Yardım Eli Bekliyor
  Yedi ay önce Edirne ' den Tatvan ' a göç eden Sever ailesi , oğullarını tedavisi için gereken ilaçları bile alamıyor . Oğluna 4 aylıkken lösemi teşhisi konulduğunu anlatan baba Zeki Sever , her şeyini çocuğunun tedavisi için harcadığını kaydetti . Eskiden marangozluk yaptığını dile getiren Sever , şimdi iş bulmakta güçlük çektiğini ifade ederek , " Bir süre çobanlık ve amelelik yaptım . Ama her iki işten de yaşanılan sorunlar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım " dedi .
Eşinin hizmetçilik yaparak ev masraflarını karşıladığını dile getiren Sever " Kazandığımız bütün parayı çocuğumuz için harcıyoruz . 2007 yılında Seda Sayan ' ın yardımlarıyla oğluma ilik nakli yapıldı . Halen ilaç tedavisi sürüyor . İki haftada bir kontrol için Ankara Onkoloji Hastanesi ' ne gidiyoruz . Kullanılan ilacın fiyatının yüzde 20 ' sine denk gelen 450 TL ' yi de benim ödemem gerekiyor . Aylık masraf yaklaşık bin 500 TL ' yi buluyor . Bunca yıldır mücadele veriyoruz . Ama artık dayanacak gücüm kalmadı . Tedavinin aksaması , çocuğumuzun göz göre göre ölmesi demektir . Hayırseverlerin yardım elini uzatmasını bekliyoruz " şeklinde konuştu .