Sünnet Düğünü Kana Bulandı

Bursa'da sünnet düğününde iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişinin av tüfeği ile havaya rastgele ateş açması sonucu 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Çalı Sanayi Bölgesi Geyveli Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki aile sünnet düğününde karşı karşıya gelince tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgayı sünnet düğününe gelen davetliler ayıramazken, kavgada başından yaralanan S.T., ablasına ait evden av tüfeğini alarak kalabalığın içine doğru rastgele ateş etmeye başladı. Bir anda savaş alanına dönen sünnet düğününde H.A. (50), K.A. (17) ile T.S. (27), H.F. (27), S.K.
(23), D.G. (45), E.E. (24), S.T. (29), M.G. (39) ve T.G. (48) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Yaralılar, ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan D.G. ve E.E.'nin hayati tehlikesinin olduğu bildirilirken, polis olayların büyümemesi için mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.