Erdoğan, gurbetçi hayranının fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin hayranı olan ve Almanya'da yaşayan iki çocuk annesi Elif Bodur'un hatıra fotoğrafı çekilme isteğini kırmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin hayranı olan ve Almanya'da yaşayan iki çocuk annesi Elif Bodur'un hatıra fotoğrafı çekilme isteğini kırmadı. Makam aracını durdurtan Erdoğan, gurbetçi kadın ve çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Erdoğan'ın, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun kızı Meymune Davutoğlu'nun düğününe katılmak üzere Cemile Sultan Korusu'na geleceği haberini alan Elif Bodur, Kandilli'nin yolunu tuttu. Düğün çıkışında Başbakan Erdoğan'ın aracının önüne atlayan ve hatıra fotoğrafı çektirme isteğini dile getiren Bodur'un isteği gerçek oldu. Aracını durdurtan Erdoğan, iki çocuğun ve anneleri Elif Bodur'un yanına gelmesine izin verdi. Heyecanla Başbakan Erdoğan'ın bulunduğu araca giden Bodur, isimleri Orkun (6) ve Alpay (5) olan çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Mutluluğu yüzünden okunan gurbetçi kadın Almanya'da yaşadığını söyledi. Başbakan'ın hayranı olduğunu ifade eden Bodur, "Başbakan bizim onurumuzu ayaklar altından kaldırdı. Onu çok seviyoruz. O bizim gururumuz." diye konuştu kullandı.

Elif Bodur'un Almanya'da Kızıl Haç Örgütü'nde görevli olduğu öğrenildi.