Beşiktaş'ta Vedat Okyar ve Yusuf Tunaoğlu'na anma töreni düzenlenecek

Beşiktaş Yönetim Kurulu eski ünlü futbolcularından Vedat Okyar ve Yusuf Tunaoğlu'nu yarın ve 22 Temmuz Perşembe günü mezarları başında anacak.

Siyah

Beşiktaş Yönetim Kurulu eski ünlü futbolcularından Vedat Okyar ve Yusuf Tunaoğlu'nu yarın ve 22 Temmuz Perşembe günü mezarları başında anacak.

Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Efsane kaptanımız, unutulmaz futbolcumuz, Vedat Okyar abimizi ölümünün birinci yılında yarın anacağız.'' denilirken ayrıca şu ifadelere yer verildi;

''1968 -1978 yılları arasında yer aldığı Beşiktaş takımında 253 maçta formamızı giymiş, libero mevkiinin vazgeçilmezlerinden olmuş, kullandığı 43 penaltının 42'sini filelerle buluşturmuş, profesyonelliği neticesinde hiç sakatlık yaşamamış, aşık olduğu Beşiktaş formasıyla kaptanlığa kadar yükselmiş ve 42 yaşına kadar futbol hayatını sürdürmüş olan Vedat Okyar, geçen yıl aramızdan ayrılmıştı. Okyar'ı vefatının birinci yılında 20 Temmuz Salı günü saat 11.00 Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anacağız.''

Anma töreni için Akaretler'deki kulüp binasız önünden saat 10.00'da servis kaldırılacağı da açıklandı.

YUSUF TUNAOĞLU DA 22 TEMMUZ'DA ANILACAK

Bu arada Beşiktaş Yusuf Tunaoğlu'nu da 22 Temmuz Perşembe günü Zincirlikuyu'daki mezarı başında anacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından merhum Yusuf Tunaoğlu'nu vefatının 10. yıldönümünde 22 Temmuz Perşembe günü Zincirlikuyu'daki kabri başında anacağız.

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişerek Genç takımda oynayan ve henüz 17 yaşındayken A Takım'a kadar yükselen unutulmaz futbolcularımızdan Yusuf Tunaoğlu, 22 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi sonucunda aramızdan ayrılmıştı.'' denildi.

Anma töreni 22 Temmuz Perşembe günü saat 17.00'de Tunaoğlu'nun Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılacak. Tören için Akaretler'deki kulüp binasının önünden saat 16.00'da otobüs kaldırılacak.