Sakarya Fem öğrencisi Güldağlı, LYS'de Sakarya birincisi oldu

Sakarya Fen Lisesi ve Fem Dersanesi öğrencisi Hayri Güldağlı, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda Sakarya 1.'si ve Türkiye 12.'si oldu. Fem Dershanele

Sakarya Fen Lisesi ve Fem Dersanesi öğrencisi Hayri Güldağlı, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda Sakarya 1.'si ve Türkiye 12.'si oldu. Fem Dershaneleri Genel Müdürü, Arslan Çelik, her yıl sınavlarda il birincileri çıkarak yüzlerce öğrenciyi hayalleriyle buluşturduklarını söyledi.

Çelik, yaptığı açıklamada, 1990 yılında eğitim öğretim hayatına Sakarya'da başlayan FEM Dershaneleri'nin eğitim modeliyle, rehberlik anlayışıyla, döküman zenginliği ve çeşitliliğiyle daima zirvede olduğunu kaydetti. Çıkardığı Türkiye dereceleriyle tüm Sakaryalıların gururu olan Fem Dershaneleri'nin her yıl sınavlarda il birincileri çıkardığını anlatan Çelik, "Yüzlerce öğrenciyi hayalleriyle buluşturuyoruz. Özgün uygulamaları, güler yüzlü personeli, disiplini, bilimsel eğitim ve öğretim yöntemlerinin başarıyla uygulanması, teknoloji eğitiminin en verimli biçimde kullanması ile öğrenci, öğretmen ve veli kaynaşmasını sağlayarak gençleri hedeflerine taşıyan örnek bir kurumuz." dedi.

LYS'ye 1 milyon 856 bin 890 adayın başvurduğunu hatırlatan Çelik, şöyle konuştu; "MF1-2-3-4 alanlarında FEM öğrencisi Hayri Güldağlı Sakarya şampiyonu ve Türkiye 12.si, TM 1-2-3 alanlarında Übeydullah Turan Sakarya şampiyonu ve Türkiye 34.'sü, TS 1-2 alanlarında Uğur Can Atik Sakarya Şampiyonu ve Türkiye 35.si oldu. Sakarya'da ilk üçte 57 derece, ilk onda 55 derece ve ilk yüzde 26 derece elde ettik."