İşadamı İbrahim Bodur'dan Gmka Genel Sekreterine Nezaket Ziyareti

Çanakkale Seramik'in sahibi ünlü işadamı İbrahim Bodur Balıkesir - Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) genel sekreteri Mustafa Gündoğan'ı ziyaret etti

İşadamı İbrahim Bodur'dan Gmka Genel Sekreterine Nezaket Ziyareti
Çanakkale Seramik'in sahibi ünlü işadamı İbrahim Bodur Balıkesir - Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) genel sekreteri Mustafa Gündoğan'ı ziyaret etti. Ziyareti ailesiyle birlikte gerçekleştiren Bodur, daha önce Çanakkale Biga'daki kaymakamlık görevinden tanıdığı Gündoğan'a görevinin hayırlı olmasını diledi.
Kale Grubu Kurucu Onursal Başkanı Dr. H. İbrahim Bodur, GMKA genel sekreteri Mustafa Gündoğan'ı makamında ziyaret etti. Eşi Sevim Bodur ile birlikte Balıkesir'e gelen İbrahim Bodur, daha önce Çanakkale'nin Biga ilçesinde Kaymakamlık yapmış olan genel sekreter Mustafa Gündoğan'dan övgüyle söz etti. Mustafa Gündoğan'ın Çanakkale'de görev yaptığı süre içerisinde çok iyi hizmetler verdiğini ifade eden Bodur, "Mustafa bey kendisi aslen Balıkesirlidir. Hem Çanakkale'nin hem de Balıkesir'in kaynaklarını iyi tanıması Kalkınma Ajansına çok büyük katkı sağlayacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Bir sanayici olarak kendisini ziyarete geldim. Çok saydığımız ve sevdiğimiz birisidir. Balıkesir'in hal ve geleceğine önemli katkı sağlayacak bir kişidir. Ben de bu bölgenin taşını toprağını iyi bilen bir sanayici olarak onun burada bu görevi almasından mutlu oldum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan ise, "İbrahim Bodur, Çanakkale'nin önde gelen bir iş adamı değil aynı zamanda ülkemiz sanayisinin duayenlerinden birisidir. Türk sanayisine çok büyük ve önemli katkılar sağlamıştır. Her geçen gün büyüyen bir dünya şirketine sahiptir. Eşi ve kendisinin ziyareti bize şeref vermiştir. Ajansımız kendilerinin verdiği destekle ve bölgemizin sivil toplum kuruluşlarının, sanayicilerimizin desteğiyle büyük hizmetler gerçekleştirecektir" dedi.