Gençlerbirliği, hazırlık maçında Pursaklarspor'u farklı yendi

Turkcell Süper Lig yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Pursaklarspor ile oynadığı hazırlık maçıyla tamamlayan Gençlerbirliği sahadan 4-0 üstünlükle

Turkcell Süper Lig yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Pursaklarspor ile oynadığı hazırlık maçıyla tamamlayan Gençlerbirliği sahadan 4-0 üstünlükle ayrıldı. Karşılaşmada Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri Mustafa, Aykut, Zec ve Billy kaydetti.

İlk etap çalışmalarını tamamlayan Gençlerbirliği, ikinci hazırlık maçında da 4 gol atarak sahadan galip ayrıldı. Pursaklarspor ile İlhan Cavcav Tesislerinde oynanan mücadelede golleri Mustafa, Aykut, Zec ve Billy kaydetti.

Maçın ilk yarısında; Serdar, Orhan, Ante, Aykut, Alparslan, Cem Atan, Oktay, Bilal, Hurşut, Mustafa ve Zec ile mücadele veren başkent temsilcisi bu yarıda 2. dakikada Mustafa, 24. dakikada Aykut ve 33.dakikada Zec ile 3 gol buldu.

İkinci yarıda Ramazan, Emre, Mahmut, Debatik, Murat, Serkan, Soner, Cem Can, Sebahattin, Billy ve Bekim yer alırken bu yarıda tek golü 75. Dakikada Billy attı.

Gençlerbirliği, ikinci etap hazırlıkları için 18 Temmuz Pazar sabahı Avusturya'ya hareket edecek. Kırmızı-beyazlılar 30 Temmuz'a kadar sürecek bu bölümde 4 hazırlık karşılaşması yapacak.