Didim Ülkü Ocaklarından Kan Bağışına Destek Verecek

Güvenli Kan Temini projesi kapsamında sürdürülen Kan Bağışı Kampanyasına Didim Ülkü Ocaklarından destek geldi.

Didim Ülkü Ocaklarından Kan Bağışına Destek Verecek
Didim'de 19-20-21 Temmuz tarihlerinde Türk Kızılay Didim Şubesi öncülüğünde yapılacak olan Kan Bağışı kampanyasına Didim Ülkü Ocakları kan bağışında bulunarak destek verecek. Konuyla ilgili olarak Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Fatih Ürgüp, 2. Başkan Mehmet Akar ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Canlı, Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Osman Zeki İsmailoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Fatih Ürgüp düzenlenecek kan bağışına Ülkü Ocakları olarak destek vereceklerini söylerken "Bu vesileyle yeni Ocak yönetimi olarak Türk Kızılay'ını ziyaret ettik, hem de kampanyaya destek olacağımızı bildirdik. 22 Temmuz'da Akbük'te yapılacak kan bağışına da gerekli desteği sağlayacağız."dedi.
Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Osman Zeki İsmailoğlu ise Ülkü Ocaklarının yeni yönetimine başarılar dileyerek, "Ülkü Ocaklarıyla çalışmak bizler açısında önemli ve yıl boyunca bu çalışmaların süreceğini ümit ediyorum. Diğer Sivil Toplum Örgütleriyle olan çalışmalarımızı Ülkü Ocaklarıyla sürdüreceğiz. Ülkü Ocakları Başkanımız bu konuda destek olmasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
İsmailoğlu ayrıca 19 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 3 gün sürecek kan bağışının ilk gününde saat 21.00'de Akbük Belediyesi halk oyunları ekibinin bir gösteri yapacağını da söylerken, tüm Didimlileri kan bağışı kampanyasına davet etti.