Başkan Fadıloğlu, Elif Beldesine Park Yaptıracak

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Araban ilçesine bağlı Elif beldesine park yaptıracak.

Elif beldesini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Fadıloğlu, Başkan Çobanoğlu'ndan belde hakkında bilgiler alarak hiç parkı olmayan Elif beldesine bir park yaptırma sözü verdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi ile Elif beldesi Belediyesi kardeş belediye oldu. Elif beldesi, bu güne kadar fazla hizmet alamadığı için köy görünümünden kurtulamamış. Hizmetten mahrum kaldığı için Şehitkamil Belediyesi olarak Elif beldesine değişik yardımlar yapacağız. Bugüne kadar bir parkı bile olmayan Elif'e ilk etapta bir park yaptıracağız. Şehitkamil Belediyesi olarak Elif Belediyesi'ne yaptıracağımız park ile yardımlarımız sınırlı kalmayacak" dedi.
Eif Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu da, "Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na, Elif beldesini ziyaret ettiği ve hiç parkı olmayan Elif beldesine bir park yaptırma sözü vererek bir park yaptıracağı ve büyük kardeş belediye olarak Şehitkamil Belediyesi'ne küçük kardeş belediye olan Elif Belediyesi'ne yapacağı hizmetleri için şimdiden şahsım ve Elif beldesi vatandaşları adına teşekkür ederim" diye konuştu.