Yolun açık olsun Kartal - SPOR

Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Vikingur’u saat 21.00’de konuk edecek. Böylece Avrupa macerasına başlayacak siyah-beyazlı ekibin hedefi turu getirecek farklı skor



Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Vikingur’u saat 21.00’de konuk edecek. Böylece Avrupa macerasına başlayacak siyah-beyazlı ekibin hedefi turu getirecek farklı skor

Ve Beşiktaş 2010-11’in ilk resmi maçını bugün yaparak, sezonu başlatacak. Siyah-beyazlı ekip Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda saat 21.00’de Vikingur’u konuk edecek. Faroe ekibi karşısında rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak olan Kartal’ın sahaya ideale yakın kadrosuyla çıkması bekleniyor. Quaresma da ilk 11’deki yerini alacak.

FAROE EKİPLERİNİ HEP YENDİK

107 yıllık köklü bir geçmişi olan Beşiktaş, kurulalı henüz 2 yıl olan Vikingur karşısında maçın mutlak favorisi. Faroe Adaları’nda halen devam eden ligde Vikingur 10 takım arasında 6. sırada bulunyor. Kartal tarihinde ilk kez bir Faroe ekibi ile karşılaşırken daha önce Fenerbahçe ve Ankaragücü bu ülkeden Torshavn ile eşleşmiş ve takımlarımız 4 maçı da kazanmıştı.

İNÖNÜ’DE 3 MAÇTIR KAYIP!

Siyah-beyazlı takım Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 3 maçı kaybetmişti. Bugün kötü gidişe de son vermek isteyen Kara Kartal, Avrupa’da şimdiye kadar 136 maç oynadı. 44 galibiyet, 28 beraberlik ve 64 mağlubiyet elde etti. 156 gol atıp, kalesinde 207 gol gördü. Öte yandan karşılaşmanın biletleri 40-275 lira arasında değişen fiyatlarla dün satışa çıktı.

Bobo, Oktay’ın rekoruna göz dikti

Kartal’ın bombacısı Bobo,hedefini Avrupa’daki en golcü siyah-beyazlı futbolcu unvanını almak olarak belirledi. Brezilyalı oyuncunun şu anda Avrupa’da 8 golü bulunuyor. Rekor 14 golle Oktay Derelioğlu’nda. Bobo, bu sezon 6 kez ağları havalandırırsa, Oktay’ı yakalayacak, 7. golde ise rekor kıracak.

 

Star Gazete