Söke Belediyesi Hizmet Masası faaliyete geçti

2004 yılından bu yana her geçen gün geliştirilen e-belediyecilik uygulamaları sebebiyle "E-TR" ile ödüllendirilen Söke Belediyesi, şimdi de vatandaşa

2004 yılından bu yana her geçen gün geliştirilen e-belediyecilik uygulamaları sebebiyle "E-TR" ile ödüllendirilen Söke Belediyesi, şimdi de vatandaşa daha hızlı ve etkili hizmet verebilmek için "Hizmet Masası"nı faaliyete geçirdi. Hizmet Masası, Sökelilerin problemlerini en kısa zamanda çözüp beklentilerine cevap verme amacı taşıyor. Belediye binasının girişine yerleştirilen yeni birimle telefon, internet veya bizzat iletilen istek ve talepler alacak, ilgili birimlere yönlendirilecek, talep ve şikayetlerle ilgili olarak kısa sürede cevap verilecek. Başvurular, aynı zamanda ilgili birimin amir veya müdürüne kısa mesaj olarak iletilecek.

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, "E-TR ödülü aldıktan sonra üzerimize büyük bir sorumluluk yüklendiğini ve çıtayı daha yukarılara çıkarmamız gerektiğini ifade etmiştim. Daha hızlı ve etkili hizmet için harekete geçtik. Hizmet Masası ile vatandaşlarımız zaman kaybından kurtulacak." dedi.

Hizmet Masası'ndan ilk hizmet alanlardan biri de eski milletvekili eski Söke belediye başkanlarından Mehmet Semerci oldu. Masayı ziyaret eden Semerci, kayıtlarını kontrol ettirdi. Söke Belediyesi'nin hizmetlerinde bir adım daha öne geçtiğini belirterek, "Söke Belediyesi, yine öncü belediyelerden biri olduğunu gösterdi." şeklinde konuştu.