Bunalıma giren şahıs annesini vurduktan sonra intihar etti

Edirne'de bunalıma giren bir şahıs annesini av tüfeği ile vurduktan sonra intihar etti.

Merkez Barutluk Mahallesi Muslahattin Sokak 23 numaralı evde

Edirne'de bunalıma giren bir şahıs annesini av tüfeği ile vurduktan sonra intihar etti.

Merkez Barutluk Mahallesi Muslahattin Sokak 23 numaralı evde meydana geldi. İşsizlik nedeniyle bunalıma giren Ahmet Buzkaydı (35) isimli şahıs birlikte kaldığı annesi Nevriye Buzkaydı (75) av tüfeğiyle vurdu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldiği tahmin edilen olayda annesini başının arkasından vurarak öldüren Ahmet Buzdağı daha sonra silahı çenesinin altına dayayarak intihar etti.

Anne ve oğlundan uzun süre haber alamayan yakınları eve geldi. Ancak evinin kapısının kilitli olması nedeniyle içeri girilemedi. Bunun üzerine müstakil evin camları kırılarak içeri girildi. Ahmet ve Nevriye Buzkaydı'nın cesetleriyle karşılaşan yakınları durumu polise bildirdi. Olay yeri inceleme ekibi ile birlikte çok sayıda polis cinayetin yaşandığı eve geldi.

Edirne Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı olay yeri incelemesinin ardından anne ve oğlunun cesedi otopsilerinin yapılması için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Annesini öldürüp sonra da intihar eden Ahmet Buzkaydı'nın amcası Ramazan Buzkaydı yeğenini yaklaşık bir haftadan beri görmediğini söyledi. Buzkaydı, "Burada düğün vardı. Düğünden sonra olay olmuş. Önce annesini sonra da kendisini vuruyor. Bunalım girmiş. Üç seneden beri aylak dolaşıyor. Cumartesi günü silahı alarak annesini vuruyor. Eczanede çalışıyordu. İşini bıraktıktan sonra evden kahveye, kahveden eve geliyordu. İşte o yüzden bunalıma girdi. Bugün farkına vardık. Kızları geldi kapılar kapalıydı. Camı kırdılar." dedi.